.

.

Компактни и удобни детски колички за пътуване - Одноручная Сгъваема Преносима детска количка с регулируема многопозиционным откидыванием и съхраняването (черен)

Компактни и удобни детски колички за пътуване - Одноручная Сгъваема Преносима детска количка с регулируема многопозиционным

BGN 184.62

Продукти
На склад

Бельо.Произведено в САЩ или са внесени. [Растягивающееся пространство] Голямо пространство за по-малко от 31,77 инча височина и 67 килограма на детето да се протегне.Може с 36-месечни деца.Рециклирането се използва за следващо раждане. [Една ръка, за да сгънете] Една ръка, за да активирате функция само на сгъване, другата ръка, за да запази бебето междувременно.Здрава рама осигурява максимална мобилност, предназначени за родители, които пътуват с деца. [Многоугольная облегалка], за да отговарят на вашето дете с 3 ъгли.Тази облегалката може да се регулира на 100° (седнал) / 135° (полулежа) / 175° (напълно легнало положение). [Антивибрация и спиране] Две висококачествени амортизационни пружини,събрани на предните колела, поглъщат вибрациите.Лесно можете да се разхождате по тротоара, тревата и по-голямата част от пътната настилка. [Гарантиране на безопасността] е сертифицирана CPSC.Един крак се сложи спирачка на задните колела.5-колани предпазват детето от падане.Ние се ангажираме да ви предоставим качествени детски колички на пазара!Ако имате някакви въпроси или недоволство от продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто решение.

Характеристики

Може и да ви хареса