.

.

Металната каишка е Съвместим с Garmin Venu 2S/ Venu 2 Bands за мъже и жени Подмяна на Гривна от Неръждаема Стомана, Каишка за часовник Venu 2S Smartwatch е Аксесоар (цветен, 40 мм)

Металната каишка е Съвместим с Garmin Venu 2S/ Venu 2 Bands за мъже и жени Подмяна на Гривна от Неръждаема Стомана, Каишка

BGN 11.99

Продукти
На склад

【Съвместима модел】Този метална каишка се използва за Garmin Venu 2/Venu 2 S Smartwatch 40 мм, 45 мм, подходящ за мъже и жени в делови и ежедневни случаи. 【 Premium неръждаема стомана】E ECSEM Venu 2 band е изработен от висококачествена неръждаема стомана, осигурява гладко усещане за допир, изключително удобно носене.Никога не трябва да се притеснявате за проблеми с кожата, е чудесен избор за вашата бизнес костюм или всяка друга официални облекла. 【Регулируема метална лента】Можете да регулирате дължината на тази лента в съответствие с вашите големината на китката.Подходящ е за 6.3"-8.3" (16 см-21 см).Дължина на каишка : от 12 см до 17 виж 【Лесна инсталация и премахване】Този каишка Venu 2s, разработен с двойна сгъваем закопчалка, лесно се/оттеглили, плътно се затваря и се предотвратява автоматично отслабване. 【Гаранция за качество】 Ако в някакъв момент си лента ще изчезне или ще се счупи в рамките на първите 12 месеца, вие можете да се свържете с нас за подмяна или пълно връщане на парите.Пратката включва инструмент, използван за регулиране дължина на каишка.забележка : часове в комплекта не са включени.E ECSEM Metal Replacement Band е Съвместим с Garmin Venu 2/Venu 2 S 40mm 45 Smartwatch За размера - той е подходящ за обиколката на китката от 5.1 до 8.3" за повечето дами и господа,с 13 подвижни звена,можете лесно да регулирате размера с помощта на инструмент.Че ние сме подготвили за вас : 1. Каишка от неръждаема стомана : Класическа форма и луксозна текстура, го правят център на внимание много случаи. 2. Отстраняване : Един remover има два взаимозаменяеми на свързване, закрепване, което е удобно за премахване/добавяне на вериги.Как да премахнете и промяна на размера на връзка : 1.Моля, уверете се, че работи върху тази страна на групата, където пина леко добавя.Не се опитвайте да пускам щифтове от едната страна, където те изглеждат изравнени. 2.Поставете слот, в която леко се добавя щифтове, срещу закрепване на инструмента за промяна на размера. 3.Задръжте лентата в инструмент палеца и вверните инструмент за преоразмеряване,за да пускам щифтове от връзките. 4.Поставете пина обратно в слота, след което докоснете по пода, за да се свържете с връзки Пакетът включва : 1* Venu 2 Подмяна на метална лента 1*Промяна на размера на инструмент за най-Високо качество на обслужване на клиентите : Гаранция една година!Пълно възстановяване или повторна подмяна, ако тези сменяеми ленти не отговарят или не отговарят на всички ваши очаквания.Резервирайте въжета за часа E ECSEM с абсолютна сигурност.Всички проблеми ще бъдат решени, когато ние получим вашата електронна поща.

Характеристики

Може и да ви хареса