.

.

Твърди Стоманени Яки Вала, Износоустойчиви Яки Вала 1/8 Трайни Яки Вала Втулка на Вала Алуминиева Сплав Метално Колело за Интелигентни Роботи

Твърди Стоманени Яки Вала, Износоустойчиви Яки Вала 1/8 Трайни Яки Вала Втулка на Вала Алуминиева Сплав Метално Колело

BGN 62.24

Продукти
На склад

АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Кръвоспиране вала произведени от висококачествена алуминиева сплав, трайно, износостойкого, коррозионностойкого и с висока якост.ИЗПОЛЗВАН ЗА : Яка вала метал може да се използва за да може да се заключва чрез завъртане на вал за осигуряване на хоризонталното изравняване между части.ПОДХОДЯЩ ЗА : Втулка на вала на инсталационния винт подходящ за приложения, които поддържат ниски аксиални натоварвания и лесно позициониране.Най-ДОБРИЯТ ЗАМЕСТИТЕЛ : Метално колело втулки на вала може да се замени стари или повредени.ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ на ДЕЙНОСТ : Въртяща се маса е произведена яка вала малък и добър баланс, така че тя не се произвеждат вибрации с висока скорост применениях движение.Функция : 1. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав, устойчив на абразия, коррозионностойкий и много издръжлив.2. Въртяща се маса е произведена яка вала малък и добър баланс, така че тя не се произвеждат вибрации с висока скорост применениях движение.3. Яка вала метал може да се използва за да може да се заключва чрез завъртане на вал за осигуряване на хоризонталното изравняване между части.4. Широка гама от приложения, подходящ за толковейших роботи, техническо оборудване, etc.5. Яка вала Setscrew за приложения чрез поддържане на ниски аксиални натоварвания и просто трябва.Спецификация : Тип елемент : Вал Collars Material : Алуминиева Alloy Model : 4906-0006-0008 Center Размерът на отвора прибл. 6 mm / 0.2 in Осъществяване Списък : 10 x кръвоспиране вала Забележка : Монтажни пръстени ос добре да се използва в комбинация с шахта 6 мм D, така че крепежный винт няма да навреди на ръба на вала, който може да влизат в контакт с подшипником.

Характеристики

Item Type:
Shaft Collars
Material:
Aluminum Alloy
Model:
4906-0006-0008
Center Bore Size:
Approx. 6mm / 0.2in
Package List:
10 x Shaft Collars :
The axle fixing rings are best used in conjunction with the 6mm D shaft, so that the fixing screw will not damage the edge of the shaft that may be in contact with the bearing :
Може и да ви хареса