.

.

Lake Industries 15 Stage Universal Shower Filter | Почистване на твърдата вода, премахва хлор, тежки метали и остатъчните вещества, витамин С и алкални PH-топки | Включва 1 взаимозаменяеми ?

Lake Industries 15 Stage Universal Shower Filter | Почистване на твърдата вода, премахва хлор, тежки метали и остатъчните

BGN 15.96

Продукти
На склад

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН 15 - СТЪПКА ОМЕКОТИТЕЛ за ФИЛТРИРАНЕ на ДУШАТА-мрежа от неръждаема стомана, кокосов активен въглен, на KDF-55 Media ve винаги се грижи за здравето и благоденствието на нашите клиенти и околната среда.Тези основни ценности ръководеха и вдъхновяваха продукти, които ние сме създавали и създават.Ние стоим зад нашите идеали да води по-здравословен, която носи дълготрайна полза за кожата и косата.Благодарим за Lake Industries, и ние се надяваме, че ще ви хареса нашия душ филтър Lake Industries за прясна подаване на по-чиста, чиста и здравословна вода. ✓ Повишава нивото на рН на водата, восстанавливая клетки, начин и намаляване на сухота на кожата. ✓ Премахва флуор, хлор, олово, валежите и други тежки метали. ✓ Подмладява тялото, кожата и ноктите. ✓ Възстановява косата.Срок на експлоатация и са доволни-ни устройства са конструирани за дълъг период от време.Ние подкрепяме нашите продукти на 100% , че всеки клиент е доволен от продуктите, които те купуват от Lake Industries.Нашият приятелски и опитен персонал обслужване от САЩ винаги е готов да отговори на всички ваши въпроси или проблеми.

Характеристики

Може и да ви хареса