.

.

Grelity 4 Pack Adhesive Hooks, Self AdhesiveWall Mounted Hanger for Key Robe Coat Towel, Super Strong Heavy Duty Stainless Steel Hooks, No Пробийте No Screw (Black)

Grelity 4 Pack Adhesive Hooks, Self AdhesiveWall Mounted Hanger for Key Robe Coat Towel, Super Strong Heavy Duty Stainless

BGN 21.28

Продукти
На склад

Матирана неръждаема стомана Висококачествени самозалепващи куки, направени от SUS304 неръждаема стомана, без ръжда, осигурявайки дълготрайност и надеждност.Здрава самозалепваща изключително здрава лепкава основа и защита от вода.Максимална носеща способност е 15 паунда / 6,8 кг., Куки, ще ви помогнат надеждно да фиксирате вашата позиция на място.Моля, изчакайте 24 часа, преди да се мотае нещо, за да се осигури допълнителна здравина и издръжливост.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА дизайн : Всички тези куки и могат да бъдат използвани за съхранение на ежедневните предмети от бита.Например, инструменти за готвене,чадъри, кърпи, палта, халат за баня, ключ,дрехи,шапка и т.н. лесно инсталиране : да се Съхранява на повърхността на стена плосък, няма винтове и тренировки не е задължително, без увреждане на повърхността на стена, тези самозалепващи куки са толкова лесни за инсталиране, просто отлепете защитния слой на задната част и залепете го в правилната позиция.Моля, не приклеивайте на стената, която лесно пада, например за гипсова стена.В противен случай тя не ще бъде твърда. "Лесно за инсталиране и премахване Как да инсталирате : 1.Do преди да бъдат залепени, държи на повърхността е чиста и суха. 2.Свалете капака.Уверете се, че положението е залепен един път. 3. Выдавите въздух от центъра в страната, за да кука напълно укрепен на стената.Как да се освободите от : Отопление на куката сешоар, след което бавно го свали отстрани, без да остави следи.Внимание 1. Не се мотае излишно тегло, скъпи и чупливи изделия. 2.Do не използвайте при прекалено ниска температура на околната среда (по-долу 41 ° C ). 3.Не е подходящ за гипсокартон, тапети, боядисани стени и неравни повърхности.

Характеристики

Може и да ви хареса