.

.

SUKIVDR Цифров Инфрачервен монокуляр за Нощно Виждане на слънчеви Очила, 1080P high Definition Двоен Инфрачервен монокуляр 850nm/940nm Подходящ за работа на Открито Дни и Нощи Стопа?

SUKIVDR Цифров Инфрачервен монокуляр за Нощно Виждане на слънчеви Очила, 1080P high Definition Двоен Инфрачервен монокуляр

BGN 25.20

Продукти
На склад

ВИСОКА НАЛИЧНОСТ : Отлично нощно виждане, което е два мащабируеми инфрачервени lightbox 850 нм и 940 нм, които позволяват гледане на домашни любимци в най-непрогледния мрак.Изготвяне на главите на инфрачервени лампи, може значително да се увеличи дистанцията на видимост.Дневно и нощно ползване, 3.1-инчов LCD екран и няколко перекрестий го правят лесно уловимым. 3-кратно цифрово увеличение и 8-кратно оптично увеличение, може да се използва директно като оптични поглед или да се комбинират с вашия оригинален оптичен прицел.РЕГУЛИРАНЕ на УВЕЛИЧЕНИЕ : избор на увеличаване свободно, до 24 X.След това може да анализирате увеличаване, че са по-удобни за лов на открито. Резолюция 1080 P, по-ясна, и поставете TF карта(не включва) за заснемане на видео acherish или снимки отвън.литиева батерия с голям капацитет;но тя е покрита с изолационна обвивка за сигурност, моля, извадете батерията и повдигна изоляционную филма, за да се използва нощно виждане нормално.Може да се използва до 10 часа в нормален режим и до 4 часа в нощен инфрачервен режим. 【Съвет】за Да не засегне най-добрия си опит, моля, вижте видео на тази страница и приложеното ръководство за продукта преди употреба.Ако имате някакви оперативните проблеми, моля, свържете се с нас навреме.Така че да не пречи на най-добрия си опит, моля, вижте видеото в тази страница или в приложеното ръководство за продукта преди употреба.Ако имате някакви оперативните проблеми, моля, свържете се с нас навреме.Област на приложение : Пушка Пушка Страйкбол арбалет Топчица Пейнтбол пистолет Пушка Съвместимост : За всяка пушка под 30 калибър куршуми.Параметри : Размери : 214*103*58 мм Тегло : 430 г Увеличительная мощност : 1x-24x IR мощност : 5 W Честота на кадрите : 30 кадъра в секунда Напрежение : 3,7 На Дължина на вълната на IR(1) : 850 нм Дължина на вълната на IR(2) : 940nm IR осветява на разстояние до 400 м, видео Резолюция : 1920*1080 TF карта : до 128 грама(не е включен в комплекта) Съвети : 1. Не гледайте директно в IR заполняющий светлина от близко разстояние, в противен случай той да навреди на очите ви. 2. Моля, използвайте литиево-ионную акумулаторна батерия с удостоверение напрежение 3,7 V. 3. По подразбиране функцията мишена за нощно виждане изключена.Ако не можете да отворите кръстче, моля, свържете се с нас навреме.

Характеристики

Може и да ви хареса