.

.

Сгъваем Голяма Кутия за Котешка Тоалетна с Капак на Чекмеджето За Котешки Тоалетни на Горния Изход Тип Anti-Разплискваме Cat Доставки with Letter and Scoop Cat Hair Remover (Blue)

Сгъваем Голяма Кутия за Котешка Тоалетна с Капак на Чекмеджето За Котешки Тоалетни на Горния Изход Тип Anti-Разплискваме

BGN 46.39

Продукти
На склад

【ПОРТАТИВЕН сгъваем】Кутия за котешки тоалетни се сгъва и се събира, за да завършите демонтаж и монтаж се изисква само 3 минути.Той има повече места, когато разворачиваетесь.Можете да го вземете със себе си на пътешествие или се съхранява, когато не се използва. 【СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН】Еднопосочен дизайн, предния вход и горния изход, котката не може да излезе от предната врата, но тя може да влезе и да излезе отгоре.Предотвратяване на образуването на прах и неприятната миризма.Голяма площ выдалбливает песочную педал, дупка с пясъчен филтър 5 мм, отърсва котешки отпадъци по време на скокове, той може да попречи на выплеск котешки изпражнения. 【ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО】Голямо пространство 20in(L)*16in(W)*15in(H) във вътрешността на кутията, че котките могат лесно да се завърти в кутия за боклук. 【СТРУКТУРАТА на КУТИЯТА И ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ】Кутия за котешки тоалетни с чекмедже и копая, е необходимо само да извадя тавата, за да го почистите.Целия котешки тоалет може да е напълно разглобена, което го прави по-удобен, безопасен и лесен за почистване. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Корпус кутия за боклук е изработен от висококачествен материал PP, без мирис, здрав и издръжлив.с лъжичка за котешки тоалетни и четка за отстраняване на котешка козина.

Характеристики

Може и да ви хареса