.

.

malimaha Детска тоалетна в Европейски стил Творчески Бебето се Учи да седи в тоалетната, Тоалетна Сладък Карикатура Детски Тоалетна с Нескользящим Меки и твърди Тоале?

malimaha Детска тоалетна в Европейски стил Творчески Бебето се Учи да седи в тоалетната, Тоалетна Сладък Карикатура Детски

BGN 16.80

Продукти
На склад

★Е изработен от материал PP, детска пот, защита на околната среда, безвреден за здравето на бебето.Освен това, с гладка повърхност, не поцарапают вашето дете,твърди, текстурирани, трайни, устойчиви на вода и водоустойчив, лесен за почистване. ★Подобряване и разширяване на облегалката, погрижете се за гръбначния стълб на детето и направете така, че детето е по-удобно да ходи до тоалетната.ергономичен дизайн за допълнителен комфорт. ★Становища и дълбоки дизайн тоалетната чиния може ефективно да се предотврати пръскане на урината, така че бебета от мъжки и женски пол не трябва да се притеснявате за това, за да пее от тоалетната. ★Нескользящая конструкция, поставка за крака в долната част на стабилна, като предотвратява падането на детето и на преобръщане по време на сядане, а безопасно използване на прави детето по-спокойни, оформени при висока температура, силни и анти-деформационным, вграден механичен основание + четириъгълна усилена централна колона, силна носеща способност。. ★Той приема за разделяне на конструкцията и повдига горната част на капака, която може да се използва за тоалетната или като малък изпражненията на бебето, за да отговарят на нуждите на децата в различни периоди.Име на продукта : Малка зебра ТуалетПродукт материал : хранително-вкусовата PPProduct размер : 33cm*37cm*45cm/13in * 14.6 in*17.7 in Sink : 30.5 cm*21.5 cm*9.5 cm/12in*8.5 in*3.7 in Product цвят : розов/син/желтойПрименимый възраст : 6 месеца-7 летProduct характеристики : сигурност и комфорт Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Характеристики

Може и да ви хареса