.

.

Притежателят на телефонни карти, Morntek 2 в 1 Залепваща Силиконова Пръчка на ID на Притежателя на кредитна карта с Поставка за телефон, подходяща за iPhone, Samsung и повечето ?

Притежателят на телефонни карти, Morntek 2 в 1 Залепваща Силиконова Пръчка на ID на Притежателя на кредитна карта с Поставка

BGN 9.59

Продукти
На склад

Екологичен материал : Изработен е от 100% чист силикон материал, с гърба лепило стикер на 3 M, за да си го сложите на гладка задната част на вашия смартфон или кола.Лесна употреба и почистване : Махнете капака на етикети и я залепете за гърба на телефона, а след това леко натиснете.Избършете с влажна кърпа или салфетка.Мултифункционална поставка One Touch : държи здраво 1 или по-лични карти, кредитни карти, карти за хотелски стаи, пари и т.н. Може да се използва за поставка телефон нагоре за по-лесно разглеждане.Също така може да се използва като ликвидация на кабела на слушалките.Подходящ за повечето телефони : Подходящ за повечето смартфони с площ от 2. 16 w x 3. 74 h, като i Phone, i Pad, i Pod Touch, Samsung, LG, Windows Phone, HTC и др.Притежател на кредитна карта "2 в 1" и поставка за телефон са предназначени за надеждно закрепване на задния панел на смартфон и се добавя удобна поставка с едно докосване, позволява да се постигне идеални ъгли на видимост без ръце, както и супер удобен държач, позволяващ здраво, за да запази кредитни карти, лична карта или други документи. на карти, без да се налага във външния чантата си.

Характеристики

Може и да ви хареса