.

.

Електрическа четка за Зъби за Възрастни - Sonic Electric Toothbrush 6 Modes Deep Cleaning Fresh Breath Waterproof Portable Adult Travel Toothbrush with 4 Replacement Brush Heads (Пинк)

Електрическа четка за Зъби за Възрастни - Sonic Electric Toothbrush 6 Modes Deep Cleaning Fresh Breath Waterproof Portable

BGN 15.91

Продукти
На склад

【Звукова електрическа четка за зъби】Звукова електрическа четка за зъби е с 4 глави четки.Вибрация до 42 000 пъти в минута на минута, а скоростта на отстраняване достига 7 пъти в сравнение с ръчни зубными четки. 【Високо качество】Тази електрическа четка за зъби е изработена от висококачествена четина с висока плътност, здрав, дълбоко между зъбите на мъдростта и на венците, бързо почистване, по-ефективен режим на почистване. 【Персонализирана грижа за устната кухина с 6 режима на почистване】, подходящи за различни състояния на зъбите и венците, много подходящ за избелване, омекотяване, почистване, полиране, масаж и е подходящ за чувствителни зъби. 【Развива здравословни навици за почистване на зъбите】30 секунди и 2 минути интелигентен таймер, стартирайте таймера дръжки на всеки 30 секунди, развива миене на зъбите и формулируйте функционално стоматолог навика за миене на зъбите. 【Обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще предоставим най-подходящото решение.

Характеристики

Може и да ви хареса