.

.

Onshine Дървена Мрамор Бягане за Деца 4-8 години, 80 бр. Дървени Строителни Блокове на детски Играчки и Строителен Набор от Игри, Мрамор Песен Лабиринт Игра Стволови Обра?

Onshine Дървена Мрамор Бягане за Деца 4-8 години, 80 бр. Дървени Строителни Блокове на детски Играчки и Строителен Набор

BGN 45.59

Продукти
На склад

Изработени от борова дървесина с тапицерия естествена, блокове имат приятен мирис на борова дървесина.Всеки блок гладко отшлифован със заоблени ъгли.В това число 70 дървени блокове и песни, 10 стъклени мъниста и ръководство за основите на строител.Мрамор минава през кубични блокове с наклонени отвори и канали и се движи по пътеките под действието на гравитацията.Децата могат лесно да се следват стъпка по стъпка руководствам, които показват им как да строят писти, или да хвърли предизвикателство, за да създадете свои собствени песни, има безкрайни възможности за строителство.Насърчаване на основните принципи на архитектура и инженерство, разработване на пространственото възприятие, творчество и въображение.Препоръчва се за деца на възраст от 4 и повече години.Стил : набор от 80шт.

Характеристики

Може и да ви хареса