.

.

Кожена Шаблон Акрил Модел Занаят САМ САМ Инструмент Здрава Здрава Акрилова Кожа за Чантата

Кожена Шаблон Акрил Модел Занаят САМ САМ Инструмент Здрава Здрава Акрилова Кожа за Чантата

BGN 13.03

Продукти
На склад

Много подходящ за рязане на кожени модели, акрил модел е здрав прозрачен инструмент за точно рязане.Може да се използват и за производство на притежателя на паспорта, който представлява специална практично поделку за себе си.Слой крафт - хартия може да предотврати сблъсък шаблон и драскотини по време на транспортиране.Този продукт е издръжлив и траен в продължение на дълъг срок на експлоатация благодарение на высококачественному акриловому материал.Този акрилен модел е лесно да се поддържа, и може да се използва в продължение на дълго време, не е толкова лесно да се счупят.Функция : 1. Може да се използват и за производство на притежателя на паспорта, който е специален практичен занаят за вас самите 2. Този акрилен модел е лесно да се поддържа, и може да се използва в продължение на дълго време, не е толкова лесно сломать3. Много подходящ за рязане на кожени модели, акрил модел е здрав прозрачен инструмент за точна резки4. Слой крафт-хартия може да предотврати сблъсък шаблон и драскотини по време на транспортировки5. Този продукт е издръжлив и траен в продължение на дълъг срок на експлоатация благодарение на високото качество акрил материалАспецификация : Тип елемент : акрил шаблонматериал : акрил Функция : Шаблон може да се използва за производство на притежателя на паспорта Завършен Стил : Титуляр паспортаматериал Описание : Approx. 5.08 cm / 2in(само за справка)Предложения за използване на : 1. Твърда кожата, като например растителни, се препоръчва да се режат с шило по линия на фигурата или директно кожен нож.2. За някои кожи, обработени със специални занаяти, кора не могат да бъдат маркирани с шило, затова трябва да се реже сребърни нюанси на пера.Размер : прибл. 10x15, 3 см / 3, 9x6in10, 7x7, 2 см / 4, 2x2, 8in15, 3x22, 4 mm / 0, 6x0, 9 инча Осъществяване Списък : 3 х акрил модел.

Характеристики

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The template can be used to make passport holder
Finished Style:
Passport holder
Material Description:
Approx. 5.08cm / 2in(for reference only)
Suggestions for Use:
1. Hard leather, such as vegetable leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with silver refill pen strokes. :
Size:
Approx. 10 x 15.3cm / 3.9 x 6in
10.7 x 7.2cm / 4.2 x 2.8in :
15.3 x 22.4mm / 0.6 x 0.9in :
Package List:
3 x Acrylic Template :
Може и да ви хареса