.

.

Myiaur Blue Light Glass for Women, Square Blue Light Blocking Glasses, Working/Gaming/Изчислява се Glasses Reduce Eyestrain (Pink Frame/Blue Light Blocking Lens)

Myiaur Blue Light Glass for Women, Square Blue Light Blocking Glasses, Working/Gaming/Изчислява се Glasses Reduce Eyestrain

BGN 20.39

Продукти
На склад

★СИН светофильтр ОБЕКТИВ★блокира рязко синя светлина и UV400. Очила anti-blue light за осигуряване на защита за хора, които дълго време се сблъскват с компютри, планшетами, игри, телефони или телевизор.Използването на прозрачни лещи (леко жълти), с ниска хроматичната аберрацией ще ви донесе добър визуален опит. ★АНТИ-НАПРЕЖЕНИЕ на ОЧИТЕ, ПО-СПОКОЕН СЪН★Синя светлина може да нанесе огромни щети на нашия очите, което води до различни глазным заболявания, а също така лесно да доведе до безсъние, умора на очите и други проблеми.Носенето на анти-сини точки-най-удобен начин за защита на вашите очи.Това може да намали умората на очите и да спи по-удобно.Може да се наслаждавате на цифрово течение на времето, без да се притеснявате за умора на очите, затуманенном зрение и главоболие.Подобрете съня и осигурете защита през целия ден. ★МОДЕРЕН ДИЗАЙН И ВИСОКО качество★материали-използването на свръхлеки материали TR90, трайни и трайни.Вечна квадратна рамка, подходящи за всички форми на лицето.Какво получавате : Един Myiaur blue light blocking glasses с подарък опаковка, включително тестова карта blue light и фенерче blue light.Идеален за тези, които обичаш и за когото те е грижа. ★РАЗМЕР★ ширина на рамката : 5.67 инча, ширина на обектива : 2.05 инча, височина на обектива : 1.65 инча, ширина на моста : 0.75 инча, дължина на виска : 5.43 инча. ★СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА★ Продукти Myiaur на 100% заслужава доверие.Вие със сигурност ще бъдете впечатлени от неговата функционална ефективност, шик дизайн, който заслужава вашето внимание.Ако имате някакви други коментари/въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на адрес на електронна поща за лично обслужване на клиенти.Имате проблем с това да заспи и редовно се събуди уморен?Страдате от умора и главоболие от дневния екрана от време на време?Мияур може да ти помогне.Какво получавате от Myiaur?. √ Заключване син лъч - Лещи за очила са разработени с помощта на американската технология за усвояване на основата HEV-Adsorb.Той може да абсорбира высокоэнергетический синя светлина. √ Прозрачна леща - леща е направена от изцяло прозрачна основа, без да се добавя никаква пигмент, като същевременно се поддържа висока светопропускаемость.Това показва,не влияе на четене и почти няма разлика в цвета. √ Защита от uv-лещи с Анти-Blu-ray използват специална технология на обработка на основата на САЩ за защита на очите от ултравиолетовата радиация и блокира UV400. Страдате ли от главоболие, от дълго време екран?Myiaur blue light blocking glasses ще се зарежда вашето здраве, като блокира вреден синя светлина, отдаване под наем в цялата друг полезен светлина.излагането на синя светлина с висока скорост ще се отрази на нашето чувство на циркадните ритми и ще разруши вътрешния ни рок, а след това ще предизвика безсъние.Носенето на очила Myiaur blue light filter ще подобри съня ви, ще ви помогне да спите по-добре и да се чувствате добре всеки ден.

Характеристики

Може и да ви хареса