.

.

Fjfz Свети Валентин Селска Къща Декоративни Наметала Калъфка Червено Сърце Знак на Любовта Купидон Стрелка, за Щастливите Влюбени Празнични Украси Начало Декор Пам?

Fjfz Свети Валентин Селска Къща Декоративни Наметала Калъфка Червено Сърце Знак на Любовта Купидон Стрелка, за Щастливите

BGN 4.79

Продукти
На склад

Купи от източника - FJFZ ПРОДУКТА е единственият законен продавача покрива възглавница Fjfz.Гаранция на производителя 90 дни.Изключително здрав и сигурен.Дишаща материя запазва прохлада и свежест.Перфектния подарък-страхотен подарък за нов дом.Само калъфка!(Вмъкване в комплекта не са включени).Размер : 18" x 18".Едностранен модел и цип.Напълно затваря вашата възглавница.МАРКА : Fjfz Преобразите стаята си и да вдъхне живот обратно в своя скучен легло или диван с помощта на този невероятен своята практика за възглавници!Нашите трайни седалките са проектирани от тези артисти и са изработени от най-качествени материи.Купи от източника - FJFZ ПРОДУКТА е единственият законен продавача покрива възглавница Fjfz.Гаранция на производителя 90 дни. : 1. РЕАЛЕН ПРОДУКТ, КОЙТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, МОЖЕ ДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ МАЛКО ОТ ИЗОБРАЗЕН НА СНИМКА ДИЗАЙН ПОРАДИ ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ИЗРЯЗВАНЕ НА МАТЕРИАЛА ТЪКАН. 2. ПОРАДИ РЪЧНО, НАМАЛЯВАНЕ И РЪЧНО КОНТРОЛИРАНО ШЕВНИ ДОПУСКА НА РАЗМЕРА С ПО-ГОЛЯМ ИЛИ ПО-МАЛЪК ОТ 5%.

Характеристики

Може и да ви хареса