.

.

12x 10 Пернат Индийски Водач на Главата Американски Родом Мотоциклети Колоездач Кръпка Ютия върху Прехвърлянето на Шиене на Бродерия Апликация за Дрехи Кожа Жан Тен?

12x 10 Пернат Индийски Водач на Главата Американски Родом Мотоциклети Колоездач Кръпка Ютия върху Прехвърлянето на Шиене

BGN 8.47

Продукти
На склад

Кръпка Размер : 9 инча широк х 9 см във височина.Кон Сърцето Любовник на дамата Колоездач Ездач отървем кръпка печат на лепило основата хубаво и лесно да се глади с топлина или шиене на всяко облекло.Кон Сърцето Любовник на Дамата Колоездач Ездач Ridding Кръпка идеален за направи си САМ ръчно изработени жилетка, Панталони, Поло тениска бейзболна шапка и Раница Бележки.Висококачествен продукт от Тайланд и на продукта, както е описано на снимката !!!.УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА НА ЮТИЯ : 1.Пръскане е достатъчно пара на повърхността на тъканите и термосваривание на листа, на задната страна на пластира. 2.Поставете на кръпката, на точното място на вашата тъкан, така, както искате да декорирате. 3.Защитете повърхност на пластира, покрита си с влажна кърпа или тънка кърпа и гладя при висока температура, след това кликнете утюжок на заплату в продължение на 10-15 секунди повече от 2-3 пъти. 4.В продължение на дълго време на използването трябва да се повтаря в стъпка 3 на гърба си кърпа. 5.след това проверете ъгъл на всеки пластир и му край.

Характеристики

Може и да ви хареса